Fittlesz mozgásközpont

CROSS TRAINING

Az egyik legátfogóbb funkcionális edzésmódszer a világon. A funkcionális szó azt takarja, hogy az edzésen szerzett erőt, állóképességet, ügyességet a mindennapi életben tudjuk kamatoztatni.  Ezen kívül minden edzésen dolgozunk a mély hátizmokra, mely a tartás javításában segít, illetve a helytelen tartásból adódó hátfájást is megszűntetheti. A CrossTraining nem egy kötött óratípus, hanem minden edzésen más feladatsorok, gyakorlatok várják a mozogni vágyókat.

Az órán saját testsúllyal, és egyéb eszközökkel (TRX, kötelek, tárcsák, szalagok…) végzünk természetes, illetve szabadgyakorlati alapformájú gyakorlatokat. 

Előnyei:

Sosem edzel egyedül! Csoportos erőpróbákon veszel részt, és együtt törekedtek arra, hogy az adott feladatot teljesítsétek. Miért is olyan jó? Mert úgy érezheted, együtt győzitek le a korlátaitokat, ráadásul egymást is motiváljátok.

Sokoldalú leszel ! Minden izmodat megmozgatja és erősíti, így aligha lesz “gyenge pontod”. Teljes mértékű fizikumjavulást érhetsz el vele, miközben fejleszted a motorikus képességeid, a koncentrációd és kitartásod. Ezek a képességeid pedig nem csak az edzés során, de a hétköznapi kihívásokban is javadra válhatnak.

Irány az egészségesebb élet ! Köztudott, hogy az általános fittség a hosszú élet titka. Ha megfelelő a fizikumod, és elegendő időt töltesz mozgással, akkor az immunrendszered is ellenállóbb.

Azoknak ajánljuk, akik már 5-nél több alkalommal vettek részt valamilyen csoportos funkcionális edzésen.

szollár zsolt