Fittlesz mozgásközpont

HYBRID BELL

Aki szereti a súlyzós edzést, de a trx-ről és egyéb fitness eszközről sem szeretne lemondani, kedveli a saját testsúlyos órákat is, érdemes kipróbálnia a Hybrid Bellt!

Az óra alapját a tradicionális orosz vas súlyzóval, a kettlebellel végzett feladatok adják.

…és hogy miért a kettlebellre esett a választásunk a Hybrid Bell egyik legfontosabb kellékeként? Mert ezek, az ágyúgolyóra emlékeztető eszközzel végzett gyakorlatok egyszerre fejlesztik és átdolgoztatják az egész testet.

Az edzés változatos, minden órán más-más arányban szerepelnek a különböző eszközökkel végzett gyakorlatok, így több mozgásforma legelőnyösebb tulajdonságai kerülhetnek kihasználásra egy edzésen összegyúrva. Rövid idő alatt is érezhető a változás. Komplex, összetett hatású edzés érhető el, mely egyszerre fejleszti a gyorsaságot, az erőt, a fizikai és pszichés állóképességet, illetve a koordinációs képességeket is. Viszont, mint minden edzésforma, ez is csak akkor lesz igazán hatásos, ha különös figyelmet fordítunk a gyakorlatok szabályos kivitelezésére.

Akár testsúlyvesztésben gondolkodsz, akár izomtömeget szeretnél növelni, vagy csak szeretnéd átmozgatni a tested egy munkában töltött nap után, ez az edzéstípus jó választás lehet.Életmódváltással kombinálva pedig gyors és eredményes lesz a változás, ezáltal az általad kitűzött cél elérése is.

vajda szabina

Fittlesz mozgásközpont

ONLINE EDZÉSEK