Fittlesz mozgásközpont

KÖREDZÉS

Ez az edzés a magas intenzitású aerobic és az állóképesség-fejlesztő gyakorlatok keveréke, melyet könnyű követni,  célja a zsírégetés, izomépítés, alakformálás valamint a szív- és tüdő állóképességének javítása. Egyetlen „kör” edzés az összes előírt gyakorlat elvégzését jelenti pl. felhúzás, felülés, guggolás, fekvőtámasz, stb.

A lényege az, hogy amint végeztünk egy körrel, újra elkezdjük az elejétől ugyanazokat a gyakorlatokat, és elvégzünk még egy kört. Az edzés során nagyon kevés pihenő van a gyakorlatok között, gyakran egy gyors mozdulattal át is térünk a következőre. Az edzések nem monotonok,mivel többféle segédeszközt, módszert alkalmazunk annak érdekében, hogy szerveztünk minél több új ingert kapjon, és az összes izomcsoportot megdolgoztatjuk.

Kiválóan fejleszti az erőt és az állóképességet, eltérő kondíciójú emberek is végezhetik egyszerre, valamint a férfiak és a nők számára is egyaránt intenzív edzést biztosít. Főleg azoknak ajánlunk, akik igazán szálkásítani, fogyni szeretnének, és azoknak, akik rövid idő alatt szeretnének hatékony edzést végezni.

Fürdős Gergő

Fittlesz mozgásközpont

ONLINE EDZÉSEK